





## Objectives of the meeting:

## AGENDA

Time	Items
11:00 11:10 (10 minutes)	Welcome and objectives
	Group photo
11:10 11:30	Agenda item 1 - Updates from the Initiative
(20 minutes)	Update on the DTC Initiative implementation and support (7 minutes)
	Update on Cisco programmes (7 minutes)
	Q&A and discussion (5 minutes)
11:30 11:35 (5 minutes)	Interactive activity (Mentimeter)
11:35 12:20 (45 minutes)	Agenda item 2 Measuring the success and impact of DTC interventions

	Break-out groups (20 minutes)
	Guiding questions
	Reporting back (15 minutes)
	Reporting back (13 minutes)
	Pocan and wran un (5 minutes)
	Recap and wrap-up (5 minutes)
10.00 10.05	
12:20 12:25	Agenda item 3 Things to look
(5 minutes)	